Ledig kapasitet eller ventetid?

Per desember 2023 er det begrenset kapasitet, men hvis du er litt fleksibel så kan vi finne vi en mulighet til å komme i gang før jul. Jeg har også begynt å legge ut ledige timer for januar 2024. Trykk online booking knappen over for å se når den første ledige timen er, og ta kontakt om du ikke finner noe som passer så ser vi på det sammen.  

Kontakt: stian@psykologhymanberg.no
              Tlf. 98 40 90 71


Helseforsikring

Dersom du bestiller time via onlinebooking og ønsker å få den dekket av din helseforsikring, må du selv legge ut for timen og få den refundert av helseforsikringen. Dersom helseforsikringen bestiller time på vegne av deg gjelder de vilkår som er avtalt mellom meg og forsikringsselskapet. Derfor bes du om å henvdende deg til ditt forsikringsselskap for å avtale timer hos meg dersom vi har en avtale, eller avklare med dem at du kan legge ut for timene og få refundert beløpet av dem dersom jeg ikke allerede har en avtale med dem. 

Blant de jeg ikke har en avtale med, og hvor du må legge ut selv og undersøke om din forsikring vil refundere hele eller deler av beløpet, er Storebrand, SOS International og Tryg Forsikring.