Det er nå en kort venteliste for å bestille time. Nye klienter bes vennligst om å ta kontakt på telefon eller epost. 

Grunnet stor pågang har jeg nå en kort venteliste, dvs. at du kan melde din interesse til meg så vil jeg ta kontakt så snart jeg kan tilby første time, anslagsvis innen 1-3 måneder. Hvis du er fleksibel og kan ta timer som andre pasienter avbestiller i starten, kan vi komme i gang tidligere. De som allerede har en klinisk kontakt med meg kan booke nye timer ved å følge lenken over. 

Kontakt: stian@psykologhymanberg.no
              Tlf. 98 40 90 71


Helseforsikring

Dersom du bestiller time via onlinebooking og ønsker å få den dekket av din helseforsikring, må du selv legge ut for timen og få den refundert av helseforsikringen. Dersom helseforsikringen bestiller time på vegne av deg gjelder de vilkår som er avtalt mellom meg og forsikringsselskapet. Derfor bes du om å henvdende deg til ditt forsikringsselskap for å avtale timer hos meg dersom vi har en avtale, eller avklare med dem at du kan legge ut for timene og få refundert beløpet av dem dersom jeg ikke allerede har en avtale med dem. 

Blant de jeg ikke har en avtale med, og hvor du må legge ut selv og undersøke om din forsikring vil refundere hele eller deler av beløpet, er Storebrand, SOS International og Tryg Forsikring.