Videosamtaler

Det å ha psykologsamtaler på video er et voksende fenomen, og ny forskning har vist at effekten kan være like god som ved vanlig ansikt-til-ansikt terapi for mange pasienter. Dessuten har samtaler over nett mange andre fordeler: Det kan gjør terskelen for å ta kontakt lavere, og du slipper å bruke tid og ressurser på å komme deg til og fra kontoret. Det tillater sosial isolering, jfr. corona-pandemien, og tilgjengelig uansett hvor i verden du befinner deg.  

Covid-19

Nå som vi alle må etterstrebe å begrense sosial kontakt pga. Covid-19 er psykologsamtaler over internett et fullgodt alternativ til vanlig terapi. Det er mulig å komme til kontoret hvis du ønsker det, men myndighetene oppfordrer også til å begrense kontakt og aktivitet. Derfor kan videokonsultasjon være et godt alternativ for mange. Etter å ha hatt mye videoterapi den siste tiden synes jeg personlig at det fungerer veldig bra, men det er fint å kunne møtes fysisk i begynnelsen. 


Hva trenger du for å komme i gang?

Jeg tilbyr en løsning hvor alt du trenger er en vanlig mobil, nettbrett eller en laptop og internett-tilgang. Jeg bruker en sikker videomøte-tjeneste hvor du ikke trenger å registrere deg eller laste ned programvare, men bare åpner linken jeg sender deg.